Jótékonyság

2024.07.31. 16:51

Az egész Loki aláírta azt a Dzsudzsák-mezt, amit most akár te is megszerezhetsz

Jótékonysági akciót indítottak a debreceni és a diósgyőri drukkerek. Cél, hogy egy súlyos kórral küzdő debreceni kisfiú, Micskó Benjámin esélyt kapjon egy jobb életre.

Haon.hu

Korábban már megírtuk, hogy a Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő Micskó Benjáminért debreceni és diósgyőri ultrák is összefogtak: a szezon első meccsére az mindkét tábor gyűjtést hirdetett, az ebből befolyó összeget pedig a 4 éves kisfiú családjának ajálják fel. A Benin segítő génterápia Kneifel Ádinéhoz hasonlóan 1,3 milliárd forintba kerül, az idő pedig szorít, hiszen a kezelést 4-5 éves korra kell időzíteni.

Dzsudzsák Balázs aláírt mezére is várják a liciteket, a befolyt összegből Micskó Benjámint és családját segítik majd
Dzsudzsák Balázs aláírt mezére is várják a liciteket, a befolyt összegből Micskó Benjámint és családját segítik majd
Forrás: Facebook / Ultras Diósgyőr

Az adománygyűjtés keretén belül fociereklyékre is lehet licitálni, ennek részleteiről osztott meg részleteket szerdán a DVTK tábora. Összesen 5 mezt kínálnak fel árverésre, ezek közül 2 debreceni és 3 diósgyőri. Az egyik DVSC-s relikvia egy Dzsudzsák Balázs-mez, amelyet a 2024/25-ös szezon teljes csapata aláírt, a másik pedig egy Bernáth Csaba-mez, ezt 8 Loki-legenda szignózta.

A licit mind az 5 mez esetében 30 ezer forintról indul, 5 ezer forint a licitlépcső. Licitálni ebben a posztban, a kommentek között lehet, ha pedig valaki megőrizné anonimitását, a licitjét a diósgyőri Székely Tamásnak jelezheti privát üzenetben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában