Együttműködés

2024.07.21. 21:07

Összefogott a Debreceni Nemzetközi Iskola és a református szeretetszolgálat

Haon.hu

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Református Szeretetszolgálat a Debreceni Nemzetközi Iskolával. A közös célok első eredménye két bagaméri játszótér felújítása lett, írta meg a Tiszántúli Református Egyházkerület honlapja.

Két játszótér is megújult Bagaméron
Két játszótér is megújult Bagaméron
Forrás: ttre.hu

A Debreceni Nemzetközi Iskola és a Magyar Református Szeretetszolgálat összefogásának célja az, hogy az önkéntességen keresztül a tanulók valódi tapasztalatot szerezzenek a társadalmi felelősségvállalásról, amelyre az intézmény egy gyakorlatorientált oktatási programot is kidolgoz számukra. Az együttműködés első állomásaként a 10. osztály Bagamérba látogatott, hogy a település két játszóterét felújítsa a helyi családokkal és a Bagaméri Református Szeretetotthon lakóival közösen.

A program részleteiről Győri Judit és Tóth Barbara Ramóna önkéntes programkoordinátorokat kérdezte az Európa Rádió riportere, Buzás Bori. Az adást a TTRE honlapján lehet meghallgatni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában