Ez nem lehetett könnyű!

2024.07.12. 16:18

Te bevállaltad volna ezt a manővert, hogy kijuss ebből a debreceni parkolóból?

A debreceni autós szerint megvan a nap bunkója.

Haon.hu

Szinte minden napra jut egy közlekedési eset Debrecenben, amely miatt sok embernek bizony ökölbe szorulna a keze. A „Debrecenben Hallottam” Facebook-csoportban most pont egy ilyen esetről számolt be az egyik posztoló, akit megpróbáltatások elé állított egy másik autós az egyik parkolóban. A poszt szerzője szerint ugyan üres volt a parkoló, az illető mégis olyan helyre parkolt, hogy még véletlenül se tudjon a másik kiállni tőle. De vajon igaza volt?

Ez a parkolás biztos sok embernél kiverné a biztosítékot
Ez a parkolás biztos sok embernél kiverné a biztosítékot
Forrás: Debrecenben Hallottam / Facebook

A Renault tulajdonosa nem repesett az örömtől, mikor meglátta, hogy az Opel hogyan állt be mögé. A poszt alá közel 30 hozzászólás érkezett, a legtöbben osztották a posztoló véleményét, de természetesen volt, aki nem értett egyet: 

Megoldást kell keresni, nem kifogást, ki tudtál állni? ki…hol a gond?

– írta az egyik kommentelő.

Valaki arra hívta fel a figyelmet, hogy lehet, nem volt üres a parkoló, mikor odaállt, amit posztóló hamar meg is cáfolt: 

Ugyanazok a helyek voltak szabadon mikor én megérkeztem mint mikor a kép készült. Lett volna 3 opciója is ahova másokat nem zavarva beállhat.

Mi lett a megoldás a parkolásra?

A posztolónak végül szerencsére sikerült átmanővereznie és kiállnia, de nem épp a legkellemesebb módon, ugyanis a 15-20 centis padkán keresztül tudott csak kijönni, de elmondása szerint a mellette lévő autó még annyira sem tudott volna kijönni, mint ő.

Az ilyen esetek sajnos nem ritkák, és sok bosszúságot okoznak a mindennapi közlekedésben. Lesz ez valaha másként? Ti mit gondoltok?

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában