A nap legfontosabb anyagai

2024.08.23. 22:15

Ez nem a Loki napja volt

A focisták és a kézisek is pályára léptek, de egyik csapatnak sem jött össze a győzelem. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

A debreceni lányok hazai pályán kaptak ki

Forrás: Czinege Meilnda

  • Rangos nemzetközi tornát rendez a DVSC Schaeffler pénteken és szombaton. A pénteki, első napon a Loki a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Vipers Kristiansanddal csapott össze. A két klub a BL nyolcaddöntőjében, és az előzetesen toronymagas esélyesnek gondolt norvégok összesítésben mindössze egy góllal tudták felülmúlni a Debreceni VSC kéziseit úgy, hogy a piros-fehérek a továbbjutásért támadtak a visszavágó utolsó percében.
  • A Diósgyőr elleni csalódást keltő hazai vereség Újpestre látogatott a Debreceni VSC a magyar labdarúgás élvonalát jelentő NB I. ötödik fordulójának pénteki nyitómeccsén. Egy újpestiek elleni siker gyógyír lehetett volna a debreceni híveknek, ám helyette újabb tőrdöfés érkezett a szívükbe. 
  • Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott a DVSC Schaeffler péntek délután. Az eseményen szó esett az idei célokról, hivatalosan is bemutatták az új mezeket, hiszen sportszergyártót a csapat, mostantól Kappában lépnek pályára a lányok. A klub vezetői köszöntötték a jubiláló szponzorokat, bejelentették az új támogatókat akiknek egy-egy mezzel kedveskedtek és beszámoltak a Hódos Imre Rendezvénycsarnok korszerűsítésének újabb üteméről.
  • Megkapta a várva várt infúziót, most az kérdés, hogyan javul az állapota. Kneifel Ádin és családja Dubajba kellett, hogy utazzon a méregdrága génterápiás kezelésre, melynek eredményeiről Krucsó Anikó, a gyermek édesanyja számolt be a Haonnak.
  • A Debreceni Tankerületi Központ augusztus 23-án, pénteken tartotta igazgatói tanévindító eseményét a Debreceni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében. A tankerület évnyitóján az elmúlt tanév értékelése, valamint az új tanév indítása mellett rangos elismeréseket adtak át több leköszönő intézményvezetőnek.
  • A tervezettnél egy héttel korábban befejeződött a Hunyadi János utcai buszsáv kialakítása, erről tartott sajtótájékoztatót a helyszínen Bognár István megválasztott önkormányzati képviselő pénteken délelőtt.
  • Válságos állapotban van a fiú, akit a berettyóújfalui állomáson rázott meg az áram. A fiatal a Tények szerint gyermekotthonban élt, azt nem tudni, engedéllyel vagy anélkül távozott onnan a balesetet megelőzően. A súlyos áramütés miatt jelenleg a Bethesda Gyermekkórházban kezelik.
  • Szokás mondani, hogy az idő mindent megszépít. Ez hatványozottan igaz a nagyhegyesi Kráter-tóra. Sokan ugyanis nem tudják, hogy a madártávlatból a Megyer-hegyi Tengerszemre hasonlító alföldi oázist nem a természet évezredes munkája alakította ki, hanem egy katasztrofális esemény következtében jött létre. 

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában