Programajánló

2024.08.05. 20:58

Nagyszabású zenei fesztivált szerveznek Körösszegapátiban

Idén tizenhatodik alkalommal rendezik meg Körösszegapátiban a környék legnagyobb, egyben legszínvonalasabb összejövetelét, a Kun László Fesztivált.

Vmirjáncki József

Augusztus 10-én (szombaton) újra megnyitja kapuit a Kun László Fesztivál Körösszegapátiban. A nagyközségi önkormányzat, mint szervező gondoskodik arról, hogy a gyermekek és a felnőttek egyaránt jól érezhessék magukat, kapunyitástól egészen hajnali 2 óráig, két színpadon zajlik majd a műsor. 

Az esemény fellépői között szerepel: Karcagi-Nagy Zoltán, Tabáni István, Nótár Mary, DWM, Missh, Jackwell, Katapult Dj, és Dj JaylLaurence. A Mulatós színpadon a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület, Mulatás Tóth Bencével, Bajnóca Néptánc Egyesület, Karaoke show és verseny, valamint tombola szórakoztatja majd a kilátogatókat.

A település és Körmösdpuszta lakói az egynapos rendezvényt ingyen látogathatják. A szervezők a fesztivál látogatói részéről étel és ital vásárlására lehetőséget biztosítanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában