Karneválhétvége

2024.08.19. 07:00

Night Ride Debrecenben: több ezer kerékpáros és hatalmas buli az utakon – fotókkal, videókkal!

Beindították a bulit Debrecen belvárosában a kerékpárosok. Elindult ugyanis a Night Ride Debrecenben, melynek során elképesztő sok bringás vonult fel a városban.

Balogh Efraim

Csilingelő fényáradat lepte el a cívisvárost vasárnap este. Útjára indult ugyanis a Night Ride Debrecenben, melyen több ezer biciklis ült nyeregbe. A Nagyerdőn kezdődött a menet, onnan indultak útnak a bringások, szelve a belváros utait.

Elindult a Night Ride Debrecenben: fényjáték két keréken, hatalmas bulihangulat lett úrrá a közutakon
Elindult a Night Ride Debrecenben: fényjáték két keréken, hatalmas bulihangulat lett úrrá a közutakon
Forrás:  Czinege Melinda

Night Ride Debrecen: fényjáték, buli, látványos bringák

A Simonyi úton kezdődött el a tömeges felvonulás, de még ezt megelőzően kedvcsináló programokkal szórakoztatták a szervezők a közönséget. Az óriáskerék szomszédságában Kempf Zozo és a DSI BMX-es csapata mutattak be elképesztően látványos trükköket, ami már önmagában nem kevés látogatót vonzott, majd a sport mellett a zene is teret kapott, mi az, hogy, Heincz Gábor BIGA és formációja énekeltették, tapsoltatták meg a nagyérdeműt, s még a legkisebbek is táncra perdültek egy-egy nóta hallatán. Gábor legismertebb számát pedig, a Learning to let go című dalt ki ne hallotta volna már legalább egyszer; nem maradt el, a közönség pedig igencsak élvezte.

Nem kellett sokáig várni a vonulásra, hamar összegyűltek a bringások, mindenki tetszetős világítóeszközzel díszítette kerékpárját, és természetesen voltak egészen extrém megoldások is: a hercegnős kocsitól a nyári mikuláson át a fénykardig mindenféle látványelem és jelmez megjelent a közutakon… 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában