Vannak még úriemberek!

2024.08.12. 11:31

Ismeretlen jótevő segített egy bajba jutott családon Debrecennél

A jótevő egészen Vámospércsig kísérte a családot.

Haon.hu

Egy igazi szívmelengető történet kapott szárnyra a Debrecenben hallottam” Facebook-csoportban, ami ismét bebizonyította, hogy az emberekben még mindig megvan a jóság és az önzetlen segítőkészség.

A történet vasárnap este 7 óra körül kezdődött. A poszt szerzője autójával, annak fedélzetén kislányával, valamint idős édesanyjával utazott Debrecenből Nyírábrány felé, amikor váratlan meghibásodás történt. 

A műszaki hiba miatt félre kellett állniuk. A reménytelennek tűnő helyzetben legnagyobb szerencséjükre egy ismeretlen férfi észrevette őket, majd egyből vissza is fordult, hogy segítsen a bajba jutott családon.

A segítőkész úriember egészen Vámospércsig kísérte a családot. Az édesanya köszönetét fejezte ki posztjában, és bár a segítője nevét elfelejtette megkérdezni, így az ismeretlen hős kilétére nem derült fény, a tudat, hogy vannak még igazi úriemberek a világon, sokak arcára mosolyt csalt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában