Felhívás

2 órája

Szombaton teljes szélességében lezárnak egy debreceni utcát

Az intézkedésre csapadékcsatorna építése miatti munkálatok miatt van szükség. A munkavégzés ideje alatt ideiglenes közúti jelzések segítik majd a tájékozódást.

Haon.hu

A Derekassy István utca II. ütemének útépítési munkálatai 2024. szeptember 5-én a csapadékcsatorna építésével kezdődtek meg. A csatornát a Tócópart utcai meglévő hálózatba kötik be. A sűrű közműhálózat miatt ezt fúrással nem lehet megoldani, így az útburkolat bontására van szükség – ismertette pénteken az önkormányzat. 

Szombaton teljes szélességében lezárnak egy debreceni utcát
Szombaton teljes szélességében lezárnak egy debreceni utcát
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

A csapadékcsatorna építése miatt szeptember 28-án – szombaton – a Tócópart utcát a Derekassy István utca – Tócópart utca kereszteződésénél (a Lóskúti utca irányában), az időjárási viszonyok függvényében 8 és 15 óra között teljes szélességében lezárják. 

A Kishegyesi út irányából érkezőknek a Derekassy István és Bojtorján utcák megközelíthetősége biztosítva lesz, a tömbbelsőben élők csak a Lóskúti utca irányába tudják majd elhagyni és megközelíteni otthonukat. Kérik, hogy aki teheti, a munkálatok ideje alatt kerülje el ezt a területet, s a kihelyezett ideiglenes közúti jelzéseknek megfelelően közlekedjen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában