Közlekedés

2 órája

KRESZ-versennyel is felhívták a figyelmet az autómentes napra Hajdúsámsonban

A település idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez. Hajdúsámsonban a hétvégén immár 14. alkalommal szerveztek autómentes napot.

Dandé Melinda

Az ovis csapatok gazdag élményekkel térhettek haza

Forrás: Petőfi Sándor Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Kiállítóhely

Ahogyan a korábbi években, most is Hajdúsámson egyik legforgalmasabb utcájának lezárásával hívták fel a figyelmet a környezetbarát és fenntartható városi közlekedés fontosságára a helyi kulturális intézmény munkatársai, akik jutalommal várták a kerékpárral és gyalogosan érkező közlekedőket. 

Hajdúsámson idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez
Hajdúsámson idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez
Forrás: Petőfi Sándor Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Kiállítóhely

Az önkormányzati Csodavár Óvoda játékos KRESZ-vetélkedőt szervezett, melyen helyi, debreceni, hajdúhadházi és téglási óvodás csoportok mérték össze tudásukat. A rendezvényt Dandé Lászlóné alpolgármester nyitotta meg, a csapatokat Deméné Tóth Ágnes óvodavezető köszöntötte. A pedagógusok kreatív játékos feladatokkal, a meghívott rendőrök kerékpáros akadálypályával hívták fel a gyerekek figyelmét a biztonságos közlekedés fontosságára. 

A szervezésben támogató szülőként személyesen működött közre Sándor Ákos rendőr őrnagy, a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály helyettes vezetője

 – árulta el Veres Tamásné főszervező, óvodapedagógus.

A résztvevő ovis csapatok gazdag élményekkel, oklevéllel és ajándékokkal térhettek haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában