A nap legfontosabb anyagai

2024.09.05. 20:34

Úgy dugdosták a zárjegy nélküli cigit Újfaluban, mint húsvéti nyuszi a csokitojást

Az udvaron, a melléképületekben és a garázsban is talált belőlük a NAV, az ügyben most emeltek vádat. Hajdúnánáson kápolnát szenteltek fel, a Lokinál új védő lehet képben. Csütörtöki hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Nagy mennyiségű bontatlan, többféle márkájú, magyar zárjegy nélküli cigarettát talált a NAV Berettyóújfaluban még tavaly, az ügyben most vádat emelt az ügyészség

  • Tovább fodrozódnak a DVSC edzőváltása körüli hullámok: végigvettük, mi történt a klubnál a nagy bejelentés óta, valamint találgattunk a várható taktikával kapcsolatban. És ha már Loki, egy új védő neve is bekerült a kalapba.
  • A napokban tetőzik az idei parlagfűszezon, többmilliós bírságot is kaphat, aki elmulasztja az irtást.
  • Annyi cigit találtak Berettyóújfaluban, hogy egy fesztiválnak is elég lenne. A probléma, hogy nem volt rajtuk magyar zárjegy.
  • Felszentelték a hajdúnánási görögkatolikus szolgáltató központ új kápolnáját, az eseményről fotókat is hoztunk.
  • Óriási harcsát emeltek ki a Tiszából a hajdú-bihari vármegyehatárnál, annyit nyomott, mint egy felnőtt ember.
  • A hajdúböszörményi bringaguru aludt már hídon, 1 nap alatt megjárta Kassát, a lábaiban pedig annyi kilométer van, amennyiből forintban egy ház is kijönne. Tóth Tiborral beszélgettünk.

Ajánljuk még: 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában