Gasztro

2 órája

Bezár a debreceni bisztró, érzelmes posztban búcsúznak a vendégektől

Azt is tudni, mikor fogadnak utoljára látogatókat. A 2016-ban megnyitott Kis Padlizsán hiánypótló próbált lenni a debreceni gasztronómiában, hosszú mérlegelés után hozták meg a döntést.

Haon.hu

Végleg bezár a debreceni Kis Padlizsán, a Bajcsy-Zsilinszky utcai vegán bisztró október 5-én fogad utoljára vendégeket a pénteki Facebook-posztjuk szerint. Azt írták, az elmúlt 7 és fél év csodás időszak volt, az utóbbi 3 év viszont rengeteg kihívást hozott, a mostani döntést hosszú mérlegelés után hozták meg.

Bezár a debreceni Kis Padlizsán vegán bisztró
Bezár a debreceni Kis Padlizsán vegán bisztró
Forrás: Facebook / Kis Padlizsán

Hiánypótló próbált lenni a Kis Padlizsán

„Nagyon köszönjük nektek, hogy végigkísértétek a Kis Padlizsán életét! Köszönjük, hogy idáig velünk voltatok, nyitottak voltatok ránk, és ezen a nem egyszerű »terepen« támogattatok bennünket!” – mondtak köszönetet a vendégeknek a bejegyzésben, de azt is hozzátették, 2016-os megnyitásuk óta próbáltak olyat adni, ami hiánypótló volt a debreceni gasztronómia területén. 

Kimondhatatlanul nagy köszönet és végtelen hála a csodás csapatunknak, akikre a legmeredekebb időszakban is számíthattunk! Az a hozzáállás, amit veletek megtapasztalhattunk az páratlan.  Rengeteg csodás, vicces, mozgalmas pillanatot éltünk meg együtt

– olvasható még a posztban, amelyben azt is aláhúzták, hogy jövő szombaton 21 óráig lehet náluk fogyasztani.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában