Fejlesztés

2024.09.01. 09:29

Újabb debreceni utca kap aszfaltot, eredményes lett a közbeszerzés

Haon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, az Építési és Közlekedési Minisztérium forrásbiztosításával épül 375 méter aszfaltút a Külső Sámsoni úttal (471-es főút) párhuzamosan, a Szikigyakor és a Bagoly utcák között. A kivitelezésre vonatkozó közbeszerzési eljárás eredménye augusztus 30-án jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. A felhívás szerint egy külterületi szervizút épül a Debrecen, Szikigyakor utcai szervizút-csatlakozástól a 471-es főúttal párhuzamosan haladva az 5. szervizúthoz.

Hamarosan indul az aszfaltozás a Külső Sámsoni út mellett
Forrás: Facebook / Tasó László
Hamarosan indul az aszfaltozás a Külső Sámsoni út mellett
Forrás: Facebook / Tasó László

A műszaki leírás alapján a csomóponti csatlakozás környezetében 6 és fél méter széles burkolattal, az azt követő szakaszon 4 és fél méter burkolatszélességgel 364 méter hosszon épül aszfaltút. A 471-es főút felől másfél méter, a magáningatlanok felől 1 méter szélességű nemesített zúzottköves padkát alakítanak ki. A buszmegállóhoz pedig egy másfél méter széles, 1-1 méteres padkával ellátott gyalogutat is építenek.

A felhívásra 4 ajánlat érkezett, ezek közül egy debreceni vállalkozás adta a legkedvezőbb ajánlatot, mintegy 106,15 millió forint értékben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában