Programajánló

2024.09.09. 12:09

140 éves a DKV Zrt.: Különleges nyílt nappal készülnek

Számos izgalmas programmal készülnek, amiket nem érdemes kihagyni. A nyílt napon mindenki megtalálhatja a magának való programot.

Haon.hu

A DKV Zrt. idén ünnepli fennállásának 140. évfordulóját, és ennek apropóján egy különleges nyílt nappal várják a közösségi közlekedés iránt érdeklődőket. Szeptember 29-én, a debreceni Salétrom utca 3. szám alatti telephelyen kerül sor a rendezvényre, amely 9 és 17 óra között ingyenesen látogatható – tudatta portálunkkal a DKV Zrt.

A DKV nyílt napján a telephelyi túrák mellett akár exkluzív nosztalgia különjáratokon is lehet majd utazni
A DKV nyílt napján a telephelyi túrák mellett akár exkluzív nosztalgia különjáratokon is lehet majd utazni
Forrás:  Illusztráció/MW-archív

A napot egy látványos villamosparádé nyitja az 1-es villamosvonalon, ahol a DKV Zrt. összes villamostípusával találkozhatnak az érdeklődők. Emellett a helyszínen kiállítják a különféle veterán járműveket, valamint old timer autókat és motorokat, amelyek garantáltan nosztalgikus hangulatot teremtenek.

A látogatók előregisztrációt követően vezetett túrákon vehetnek részt a telephelyen és akár exkluzív nosztalgia különjáratokon is utazhatnak a város központjába. A DKV Zrt. történetét bemutató kiállítás pedig lehetőséget ad arra, hogy az időben is barangoljanak a látogatók.

A rendezvény további programjait kiállítók, színpadi fellépők, gyermekjátékok, rendőrségi és katasztrófavédelmi bemutatók, emlékjegy árusítás és street foodos standok teszik még színesebbé. Ráadásul szeptember 29-én egész nap ingyenes lesz az utazás a DKV Zrt. járatain.

A teljes programkínálat hamarosan elérhető lesz a társaság honlapján és Facebook-oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában