Mozgás

2024.09.08. 20:38

Cserekerti Teljesítmény túrát szerveznek

Turóczi Barnabás

A túra a Betyár Múzeumtól indul

Forrás: Bora János-archív

A LÉTAFIT SE természetjáró szakosztálya szeptember 21-én, szombaton a Létavérteshez tartozó egykori népes településrész környékére szervez 20 kilométeres gyalogos és 30 kilométeres kerékpáros túrát. A gyalogos túrára 6 órától fél óránként kisbusszal szállítják ki az egyesület Nagyváradi utca 19. szám alatti székházától a nevezőket a Cserekert, Május 1. utca 17. szám alatti Betyár Múzeumhoz, ahonnan az Ér gát – Hosszúzugi vár - Cseteházi híd – Zsófia forrás és a Kopasz domb érintésével  jutnak vissza a Betyár Múzeumhoz. Ide érkeznek a kerékpárosok is, akik a Nagyváradi utca 19-től startolnak, és a gyalogtúrázók útvonalán tekernek végig. Mindkét túra 7 – 10 óra között indul, a szintidő 3 óra. A gyalogtúrázók Létavértesre történő beutazását biztosítják.

A beérkezőket lencsegulyás várja. Kupával díjazzák a leggyorsabb női és férfi, valamint a legfiatalabb és legidősebb teljesítőket. A verseny részletei, a kötelező előnevezési űrlap elérhető a www.letafitse.hu honlapon. Nevezési határidő: szeptember 18-án 22 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában