Mi történik?

2024.09.11. 07:24

Vödrös terror a Tóciban, rettegnek az iskolások

Egy ismeretlen azzal szórakozik, hogy embereket önt nyakon vízzel a magasból az Angyalföld téren. A közeli iskola rutinosabb diákjai már tudják, melyik háztömböt érdemes messzire elkerülni a vödrös fantom miatt. Megszólalt az egyik áldozat.

Két éve zavarja a környéken élőket a debreceni Angyalföld tér egyik rejtélyes lakója, aki mintha hobbiból öntene nyakon véletlenszerűen kiválasztott embereket 1-1 vödör vízzel a társasházából. A tócóskerti vödrös fantomot még sosem sikerült lelepleznie senkinek, ugyanis ügyes trükkje van a rejtőzködésre: két társasházat összekötő folyosóról figyeli az utcán lévőket, majd miután nyakon öntötte az áldozatait, gyorsan visszahúzódik – erről kedden írt a Ripost, amelynek egy elázott áldozat is nyilatkozott.

vödrös fantom debrecen tócóskert
A vödrös fantomot eddig még nem sikerült leleplezni
Forrás: illusztráció / MW-archív

– Az összekötő folyosó rácsos, így ahogy leönti az embereket, mögé bújik – mondta a végzős Csenge, akire szeptember 6-án, pénteken csapott le a rém. A lány délelőtt, két óra között ment ki a térre, és mivel nagyon meleg volt, árnyékba húzódott.

Nekidőltem a falnak, és leraktam magam mellé nyitott táskám. Pár percet állhattam ott a barátaimmal, amikor a semmiből egy hatalmas víztömeg zúdult rám. Minden csupa víz lett rajtam!

– osztotta meg Csenge, akinek emiatt mindene elázott, még a végzős jegyzetei is.

Nem válogat a vödrös fantom?

A következő szünetben a barátaival aztán visszamentek a helyszínre, páran ott ültek, ahová nem sokkal korábban a víz érkezett. Ők mondták a diáknak, hogy mással is történt már ilyen, vele együtt aznap nyolc embert pécézett ki magának az ismeretlen. A lány az egyik nagy debreceni Facebook-csoportba is beírta, mi történt vele, a bejegyzésre pedig sokan reagáltak: volt, aki egy nyugdíjasra, más pedig csíntalan gyerekekre tippelt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában