Megkezdődött a közös munka

1 órája

Újjáalakult a Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Az ötfős grémium október 14-én meg is kezdte a közös munkát.

Marján László

Az elnök és helyettesének megválasztásával indult a Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének alakuló ülése hétfőn, a városházán. Az előző ötéves időszakhoz hasonlóan Lakatos István vezetésével működik a testület, helyettese ugyanúgy Kovács István lesz, mint az előző ciklusban. Mindezek előtt azonban velük együtt felesküdött a tisztségre a további három tag, Balogh Emma, Kovács Zsolt Csabáné és Varga Dávid is.

A Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat tagjai a városvezetőkkel: Balról dr. Ácsné dr. Berke Gabriella jegyző, Varga Dávid, Kovács István, Lakatos István, Kovács Zsolt Csabáné, Balogh Emma és Maczik Erika polgármester
A Nádudvari Roma Nemzetiségi Önkormányzat tagjai a városvezetőkkel: balról dr. Ácsné dr. Berke Gabriella jegyző, Varga Dávid, Kovács István, Lakatos István, Kovács Zsolt Csabáné, Balogh Emma és Maczik Erika polgármester
Forrás: Marján László

Felülvizsgálták és elfogadták Szervezeti és Működési Szabályzatuk módosítását, ahogy a városi önkormányzattal kötött együttműködési megállapodásukat is.

Maczik Erika polgármester is gratulált az új testületnek, s a további folyamatos munka biztosítékának látja, hogy nagyrészt a régi képviselők viszik tovább a feladatokat, illetve bízik abban, hogy továbbra is jó kezekben lesz az általuk használt, néhány hónapja pályázati forrásból felújított Roma Közösségi Ház.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában