Oda nézzenek!

2 órája

UFO Hajdú-Biharban? – leesett valami az égből Földesnél

Ilyet még mi sem láttunk, első ránézésre bármi is legyen az, lángokban állt? Hajdú-Bihar eddig mindenesetre nem az UFO észlelésekről volt híres.

Haon.hu

Leesett valami az égből Földes külterületén – írta egy olvasónk, majd mellékelte a fenti fotót

Forrás: olvasói felvétel

Nem mindennapi látvány Hajdú-Biharban, az egyszer biztos. Az egyik olvasónktól kaptunk egy felvételt csütörtök késő délután, amit látva, bizony még mi is gondolkodóba estünk. Ugyan találgatásokba nem szeretnénk bocsátkozni, egyelőre mindenkinek a fantáziájára bízzuk, vajon mit kaphattak lencsevégre Földesen. Mi magunk az azonosítatlan repülő tárgyak (UFO) tekintetében rutinnal sajnos nem rendelkezünk, ráadásul eddig Hajdú-Bihar sem az UFO észlelésekről volt híres. Ha valaki esetleg mégis megtalálná a fenti jelenség magyarázatát, az ne habozzon, jelezze felénk is! Biztos, ami biztos: mutatjuk újra az olvasói fotót, teljes nagyságában:

UFO Hajdú-Biharban? – Leesett valami az égből Földes külterületén
UFO Hajdú-Biharban? – Leesett valami az égből Földes külterületén
Forrás: olvasói felvétel

UFO ide vagy oda, nem az első eset volna

Korábban már beszámoltunk több érdekes esetről is, például amikor különös égi jelenség volt észlelhető Magyarország felett július 27-én, szombat este. A jelenséget Hajdúböszörményből és Debrecenből is jól lehetett látni, olyan is akadt, aki UFO-rajnak nézte a különös égi fényjátékot. Időközben persze kiderült, hogy a felvételeken valószínűleg a Starlink műholdcsoport volt látható, de augusztusban is beszámolhattunk egy érdekes esetről, amikor Pataky Attila osztotta meg, hogyan vélekedik a debreceni UFO-ról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában