Helyi közélet

2017.05.05. 19:22

DK: Debrecen mostohagyermeke

Debrecen - Betétlapot adott Gyurcsány Ferenc egy debreceni nőnek, akinek kárt tett az autójában.

Debrecen - Betétlapot adott Gyurcsány Ferenc egy debreceni nőnek, akinek kárt tett az autójában.

A Vágóhíd utca, a Diószegi út és a Bihari utca kereszteződésének állapota jól mutatja, hogy a 6-os választókörzet mennyire „mostohagyermeke” a Fideszes városvezetésnek – hangsúlyozta Varga Zoltán a DK debreceni elnöke pártjának pénteki sajtótájékoztatóján. Elmondta: a parknak nevezett ottani részeken szemetet görget a szél, többfelé láthatók szemetes zsákok, eldobott üvegek és méter magas gaz. Arról is beszámolt, hogy a DK képviselőjelöltjével, Vaszkó Imrével közösen végigjárták a körzetet és azt tapasztalták, hogy az embereknek elegük van a Fidesz ígérgetéseiből. Példaként a halápi-, nagycserei vízvezeték kiépítését említette, amelynek kialakítását minden évben megígérik, aztán nem készül el.

A tájékoztatón kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke – aki segíti Vaszkó Imre kampányát – néhány napja autójával nekikoccant egy debreceni nő autójának, mely után elismerte, hogy ő volt a hibás. Gyurcsány Ferenc most személyesen adta át a károsultnak a betétlapját.

HBN-OCs


Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerdán támogatni jött a pártja debreceni 6. számú választókörzetben a vasárnapi időközi helyhatósági választáson induló jelöltjét, Vaszkó Imrét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában