Régóta várt fejlesztés

2019.05.09. 12:53

Már nem az utcát fűti a böszörményi hivatal

Korszerű nyílászárókat és homlokzati hőszigetelést kapott a polgármesteri hivatal épülete Hajdúböszörményben, olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat honlapján.

Fotó: hbmo.hu

Az energetikai felújításra a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán nyert forrást a város – áll a hbmo.hu-n megjelent híradásban. Kiss Attila polgármester a május 8-i átadón elmondta, hogy a beruházásra 220 millió forintot kapott a település, melyet 15 millió forint önerővel egészítettek ki.

Dr. Tiba István országgyűlési képviselő örömét fejezte ki, hogy a közelmúltban végrehajtott óvodafelújítás után újabb, régóta várt fejlesztés valósult meg, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke pedig gratulált a kivitelezőknek és a városnak a beruházás gyors megvalósításához. Hozzátette továbbá, hogy összességében 5,4 milliárd forint értékű beruházás valósul meg, ebből már 4,1 milliárd forintot ki is fizetett a Magyar Államkincstár, így a következő hetekben egyre több épületátadó várható. Az eseményen Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára is jelen volt, aki a hivatalnokok munkáját méltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában