Helyi közélet

2017.03.15. 18:46

Totális telt ház az August Förster-koncerten

Debrecen - A régi hippik huszonhárom év után adtak ismét koncertet, óriási sikerrel. Fotókat és videót is hoztunk a kedd esti buliról.

Debrecen - A régi hippik huszonhárom év után adtak ismét koncertet, óriási sikerrel. Fotókat és videót is hoztunk a kedd esti buliról.

Huszonhárom esztendő után lépett újra a világot jelentő deszkákra a legendás debreceni rockzenekar, az August Förster Reservation. Az 1989-ben alakult banda eredetileg a Perjés Péter (ének)-Szilágy Tamás (Hammond orgona)-Fogarasi Péter (basszusgitár)-Moldován Ákos (gitár)-Zilahi-Sebes Zoltán (dob)-Csató Péter (gitár) felállásban játszott, de volt a csapat tagja később Deák Szabolcs (dob) és Varga Zoltán (Hammond orgona) is. Az AFR az 1994-es Tolerancia Fesztiválon oszlott fel, némileg váratlanul.

Fotó: Molnár Péter

A keddi, Kosárban megtartott koncert apropója az volt, hogy a billentyűs Szilágyi Tamás másnap ünnepelte az 50. születésnapját. Már jó félórával a kezdés előtt is csordultig telt ház volt a szórakozóhelyen, annyian akarták hallani az olyan régi klasszikusokat, mint például a Valami mást című tétel, amely az estet nyitotta. A zenekar, élén az örökifjú frontemberrel, Perjés Péterrel, óriási lendülettel vetette bele magát a koncertprogramba, mintha el sem telt volna az a kis híján negyed évszázad!

A fantasztikus hangulatú buli rengeteg ember arcára varázsolt szűnni nem akaró mosolyt, s a nagy siker apropóján érdemes lenne elgondolkodniuk a tagoknak a folytatáson. Lenne rá igény.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában