küszöbön vannak a vizsgák

2019.05.13. 16:57

Vizsgaidőszak előtti lazulás

Fotó: Hajdú Ágnes

Idén második alkalommal rendezi meg a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar Hallgatói Önkormányzata a Daily Chill névre hallgató eseményét május 13-án és 14-én. A rendezvényt főzőversennyel nyitották, melynek két első helyezettje is lett. Aki jóllakott, pedig mehetett vért adni a 3. Kossuth Lajos Kollégium többcélú termébe.

Fotó: Hajdu Ágnes

– A rendezvény célja, hogy a kar hallgatói a vizsgaidőszak előtt még utoljára össze tudjanak gyűlni a kollégiumok közti téren egy közös szórakozásra. A főzőverseny mellett más megmérettetések is lesznek, ilyen a farkasszemnéző verseny, a kő-papír-olló verseny és a különböző kocsmasportok. Mindkét estén zsíros kenyeret és üdítőt osztunk, továbbá vízipipázni is lesz lehetőség. Ezeken kívül szabadtéri színház, pomponlányshow és többek közt olyan fellépők, mint Rostás Szabika és DJ PÉGÉ szórakoztatják a kilátogatókat – ismertette Jakab Gergő, a DE TTK HÖK elnöke.

A Daily Chill programjai mindenki számára ingyenesek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában