Szivárvány nap

2019.06.06. 13:35

Maradandó, szép emlék az óvodától búcsúzóknak

Énekkel, verssel búcsúztak el.

A Szivárvány nap megrendezésével az óvó nénik szép búcsúemléket és maradandó élményt próbáltak nyújtani minden iskolába menő gyereknek. Rendhagyó napot szerveztek a „legnagyobbaknak”, akik szeptembertől már a számok és a betűk világával fognak ismerkedni.

A reggeli érkezéskor már egy játék várta őket. Hová bújtál? – a szülővel közösen végigjárták a gyerekek az óvodát, miközben az elrejtett arcképüket keresték. Az ott maradó ovisoktól közös énekléssel és versmondással búcsúztak el. A kisebbek saját készítésű ajándékokat adtak a nagyoknak, de a búcsútánc az udvaron, a jeles jelvény tűzése, az ugrálóvár, a fagyizás sem maradhatott el. Ezen napon a gyerekek kedvenc étele szerepelt a menüben. Zárásként, délutáni alvás helyett, mozizás volt a nagyok programja. Ez a nap más volt, mint a többi, de ilyenformán próbálták felejthetetlenné tenni a gondtalan gyermekéveket az óvó nénik.

Juhász Angéla

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában