Évforduló

2024.05.12. 10:06

Pontosan egy éve adták át a megújult Csapókerti Közösségi Házat

A sokkal gazdaságosabban működő épületben azóta számtalan programot szerveztek.

Haon.hu

Néptáncelőadás a megújult Csapókerti Közösségi Ház 2023-as átadóünnepségén

Forrás: Napló-archív

Pontosan egy évvel ezelőtt, 2023. május 12-én adták át a felújított Csapókerti Közösségi Házat, emlékeztetett Facebook-oldalán Szilágyi Edina.

Ez az épület nemcsak a mi közösségünk történetének fontos része, de maga a hely is a közösség életének szívévé vált az elmúlt évtizedekben. 1962-ben a helyi lakosok szorgos kezeivel, összefogásával épült fel, és azóta is az övék maradt

– írta posztjában a városrész önkormányzati képviselője. Felidézte, az épület közel 600 millió forintból újult meg, és nemcsak szebb lett, de gazdaságosabban és környezetbarátabban is üzemel azóta. Rengeteg rendezvénynek adott otthont a közösségi ház ebben az egy évben, az eseményekről Szilágyi Edina képösszeállítást is közölt a bejegyzésben. Itt alakították ki például a Méliusz Csapókerti Könyvtárat, valamint helyet kaptak benne a Mozdulj, Debrecen! ingyenes foglalkozásai is.

„Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek a nagyszerű fejlesztésnek, és jó érzés egy ilyen összetartó, tenni akaró közösségben dolgozni a csapókertiekért” – tette hozzá Szilágyi Edina, aki zárásképp a közösségi ház minden munkatársának köszönetet mondott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában