Kétnapos buli

2024.09.11. 14:43

2 napon át ünnepel Nádudvar, a Follow the Flow is jön a városba

Újra a szórakozásé lesz a főszerep. Már 22. alkalommal várja az érdeklődőket Nádudvar Napja.

Marján László

Kétnapos városi dzsemborit rendeznek Nádudvaron, a mostani hétvégére tervezett programot viszont a várható kedvezőtlen időjárás miatt ketté kellett vágni, Az első programnap szeptember 14., szombat, a második szeptember 27., péntek lesz.

A Follow the Flow is fellép majd Nádudvaron
A Follow the Flow is fellép majd Nádudvaron
Forrás: MW-archív

Szombaton 10 órától mazsorettműsorral fűszerezett ünnepi köszöntővel indul a program. Helyi fellépők sora mellett lesznek énekesek: Dankó Szilvi, Dandé Melinda, Mohács József és Topányi Ildikó, valamint az Esztári Színjátszó Kör és a Debreceni Hajdú Táncegyüttes is fellép. Főző- és kertversenyeket is díjaznak, illetve Fő a kávé! címmel barista-előadás, -bemutató, kávékóstoló és -vásár, továbbá szabadulószoba egyaránt lesz a látogatóközpontban.

A szakiskolában népi kézművesmesterségek bemutatója mellett a II. világháború korszakából származó egyenruha-kiállítás is látható további számos kísérőprogram mellett.

A szeptember 13-i programnapot viszont utólag szeptember 27-re tolták. Aznap a Nádudvari Lovassport Egyesület lovasszínházának Emőd-tavi produkciója, flashmob, Follow the Flow-koncert, tűzijáték, majd éjfélig tartó diszkó várja a szórakozni vágyókat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában