Közbeszerzés

2 órája

A hajdú-bihari vármegyehét rendezvényeinek szervezőjét keresik

Fél tucat helyszínre terveznek programokat Hajdú-Biharban. A vármegyehét rendezvényeinek szervezésére közbeszerzési eljárást indítottak.

Haon.hu

A Vármegye Napja alkalmából rendeztek gálaestet a Csokonai Fórumban 2023-ban

Fotó: Napló-archív

A hajdú-bihari – vármegye napjához kapcsolódó – vármegyehét rendezvényeinek megszervezéséhez keres vállalkozást a hajdú-bihari önkormányzat. A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint a „Humán fejlesztések Hajdú-Bihar Vármegyében” elnevezésű projekt keretében megvalósuló programok a helyi identitás és a kapcsolatok erősítését szolgálják, valamint kulturális élményt nyújtanak.

Dukai Miklós Pajna Zoltán hajdú-bihar vármegyehét Debrecen haon
A vármegyehét központi ünnepsége az ünnepi közgyűlés, ahol tavaly a hajdúkerület megalakulásának 325. évfordulóját köszöntötték. A képen Dukai Miklós önkormányzati államtitkár (balról), Pajna Zoltánnal, a Hajdú-Bihar vármegyei Közgyűlés elnökével
Fotó: Napló-archív

A programsor helyszíneit két részre bontották, az elsőben Püspökladány szerepel tervezetten november 22-ei rendezvénnyel, valamint Balmazújváros (november 23.) és Hajdúszoboszló (november 25.). 

Mindháromban a művelődési házban lesz egy maximum 4 órás program délutáni, kora esti időpontban. A színpadi főprodukció közismert magyar együttes, zenekar, énekes élő koncertje (minimum 70 percben), a szervezőnek gondoskodnia kell többek közt a vendéglátásról, a helyszín biztosításáról, az esemény dokumentálásáról. A várható létszám férőhelyek (ülőhely) alapján 260-430 fő esetenként.

A vármegyehét programhelyszínei közt egy bónusz is lehet

A másik részben Téglás (november 26.), Derecske (november 27.), Monostorpályi (november 29.) helyszíneken lesznek a tervezett rendezvények, mégpedig egyenként kettő darab színpadi produkció, közismert magyar énekes fél-playback koncertje, minimum 30 percben, a fentiekhez hasonló feladatokkal. Itt a várható létszám 140-350 fő rendezvényenként.

Az önkormányzat a nyertes ajánlatban szereplő ár alapján dönt majd arról, hogy egy Nyírábrányban november 28-án tartandó program belefér-e még a keretbe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában