megye II.

2019.09.08. 19:06

„Remélem, hogy a játékosaim fel tudják dolgozni a mai vereséget”

Egy meccset játszottak vasárnap a labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjának harmadik fordulójában.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Létavértes SC’ 97–Konyári SE 3–2 (1–1)

100 néző. Vezette: Orosz J. (Horváth J., Gáti Cs.)

Létavértes: Fekete S. – Balogh K. (Szabó Zs.), Tóth L. (Budai J.), Balogh J., Papp Z., Laczkó I., Demján J. (Karászi F.), Mázló D., Tóth R., Vónya P., Bora Z. Edző: Kontor Gábor.

Konyár: Nagy Zs. – Czibere B. (Horváth Gy.), Csuka Zs., Tamási G., Tamási S., Erdelics T. (Lakatos R.), Mészáros K. (Rézműves K.), Lakatos G. (Szigeti J.), Horváth Á., Mukla G., Urbán P. Edző: Czibere Tibor.

Gól: Balogh J., Bora Z., Szabó Zs., illetve Lakatos G.(2) Jók: Fekete S., illetve mindenki Kiállítva: Mészáros K. Ifi: 6–9.

Kontor Gábor: Sajnos nem tudtam jelen lenni a mérkőzésen, de úgy hallottam, hogy nagyon gyenge játékkal sikerült begyűjteni a három pontot.

Czibere Tibor: A csapatom minden dicséretet megérdemel. A hazai csapatnak még a döntetlen is hízelgő lett volna. Remélem, hogy a játékosaim fel tudják dolgozni a mai vereséget, és jövő héten újult erővel vetik magukat a mérkőzésbe. További sok sikert kívánok a Létavértes csapatának. Az ificsapatnak gratulálok az első győzelméhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában