Megye II.

2019.10.13. 18:00

Iksszel zárult az Ebes létavértesi vendégjátéka

Egy találkozó maradt vasárnapra a labdarúgó megyei másodosztály déli csoportjának 8. fordulójából.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Létavértes SC ’97–Ebesi S.B.K.E. 2–2 (0–0)

50 néző. Vezette: László J. (Török Z., Lévai Z.)

Létavértes: Fekete S. – Balogh K., Szabó Zs., Vónya P., Tóth L., Laczkó I., Balogh J., Fedor Z. (Kontor G.), Ujvárosi M., Mázló D., Papp Z. Edző: Kontor Gábor.

Ebes: Kálmán N. – Szabó G., Katona I. (Galgóczi P.), Andirkó I., Szűcs P., Pál D., Szabó Z., Fodor N., Gombos L. (Ötvös S.), Rácz T., Fodor S. Edző: Nagy Zsolt.

Gól: Kontor G.(2), illetve Fodor S.(2) Jók: Fodor S., Kálmán N., Szabó G., Galgóczi P., Szűcs P. Ifi: 1–1.

Kontor Gábor nem nyilatkozott.

Nagy Zsolt: Egy semmitmondó első félidő után mindkét csapat kereste a fogást a másikon, ezért kerekedett ki ebből egy elég nulla félidő. A második félidőt szerintem mi kezdtük jobban, mi kezdeményeztük jobban a támadásokat, ezekből sikerült két gólt szerezni. Az első alkalommal egy szögletből sikeresen fejelt labda talált kaput, a második gólunk pedig egy támadási akció után született. Ezután viszont érthetetlen okokból felhoztuk az ellenfelet döntetlenre, ami egy buta szabálytalanság miatt következett be, ebből szabadrúgás született, és 2–1-re feljött az ellenfél. Úgyszintén egy védelmi hibából született a tizenegyes gól is. Úgy érzem, hogy egy megnyert mérkőzést sikerült döntetlenre kihozni. Sok sikert a Létavértes csapatának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában