ragaszkodik az értékekhez

2020.01.15. 16:20

Bemutatták a DEAC új edzőjét

A legutóbb a Ceglédet irányító Schön Lászlót választották az NB III.-as klub szakvezetőjének.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Korábban a tatabányai utánpótlásban, valamint a Cegléd együttesénél dolgozó Schön László trenírozza a jövőben a harmadosztályú DEAC futballcsapatát

– hangzott el a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában szerdán megtartott sajtótájékoztatón.

Nem lesz nagy változás

Az egyetemi klub elnöke, Jávor András elsőként kapott szót, mint elmondta, olyan szakembert kerestek a posztra, aki tud azonosulni a DEAC hagyományaival és a megfogalmazott célokkal, filozófiával.

„Hiszünk a másodosztályba való feljutásban, és meggyőződésünk, hogy ehhez a megfelelő trénert sikerült Debrecenbe csábítanunk”

– mondta Jávor.

 

Lenténé Puskás Andrea ügyvezető elnök úgy fogalmazott, meglepte őket a gárda őszi kiváló szereplése, az, hogy a második pozícióban tudtak telelni. – Komoly munka van az eredményeink mögött, és tudjuk, hogy Schön László képes folytatni ezt a munkát, amelynek meg kell térülnie a tavasz folyamán is – mondta Lenténé Puskás Andrea.

Pöszmet Tibor szakosztályvezető úgy vélte, a DEAC-hoz méltó szakembert választottak az utóbbi időben nagyot fejlődő együttes élére, és bízik ebben az egyenletes előrelépésben tavasszal is.

Az új tréner természetesen jól ismeri a mezőnyt, hiszen a 3. helyen álló ceglédiektől érkezett, és ellenfélként tudja, mire képes a DEAC.

– Nagyszerű napon vagyunk túl, boldog vagyok, hogy itt lehetek, és megismerkedhettem a körülményekkel. Megtisztelő, hogy ennél a nagy hagyományú egyesületnél rám gondoltak, igyekszem meghálálni a bizalmat és minél jobb eredményt elérni a fiúkkal.

„Túl nagy változtatásokat nem tervezek eszközölni, szeretnék a klub értékeit megtartva haladni előre, és a jó szerepléshez minden körülmény adott véleményem szerint”

– fogalmazott a negyvenöt esztendős Schön László.

Fotó: Molnár Péter

TN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában