vízilabda

2020.03.17. 09:14

Átmenetileg szünetelnek a DVSE edzései

„Össze kell most mindenkinek fognia, fegyelmezetten betartani a szabályokat, mert csak így lehet esélyünk megnyerni ezt a háborút” – nyilatkozta a csapat vezetőedzője.

20191005 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DVSE – FTC-Telekom vízilabda mérkőzés képen: Oltean Sebastian Stefan #3

Fotó: Molnár Péter

A Magyarország Kormánya által meghozott rendkívüli jogrend, és a pénteki miniszterelnöki tájékoztatás hatására a DVSE vezetősége úgy döntött, hogy a koronavírus veszélyeire való tekintettel átmenetileg szünetelteti csapatai edzéseit, közölte honlapján a klub. Ahogy az korábban kiderült: a Magyar Vízilabda Szövetség a versenyrendszerébe tartozó összes sportrendezvényét március 13-tól visszavonásig szünetelteti.

Az ideiglenes intézkedések a felnőtt- és az utánpótláscsapatokra is vonatkoznak, a fejleményekről a DVSE hivatalos honlapján és Facebook-oldalán tájékoztatnak. A kialakult helyzetről Miroslav Bajin, a felnőtt csapat vezetőedzője és az utánpótlás szakmai igazgatója is elmondta a véleményét:

- Mindannyiunk számára nagyon fontos a vízilabda és az edzések, de ebben a helyzetben a családunk és az egészség az első. A vezetőséggel meg kellett hoznunk ezt a felelősségteljes döntést, hiába szeretnénk, ha gyerekek és a felnőttek is sportolnának, jelenleg erre most nincs mód. Hiába összetartóak a csapataink, most arra kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint az edzések helyett se találkozzanak egymással. Össze kell most mindenkinek fognia, fegyelmezetten betartani a szabályokat, mert csak így lehet esélyünk megnyerni ezt a háborút – nyilatkozta a mester a klubhonlapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában