Fotókkal

2021.10.26. 11:54

Magabiztos győzelmet arattak a szoboszlói futsalosok

Ez volt az első idegenbeli mérkőzésük.

Fotó: Tóth Imre

A Regionális Futsal Bajnokság 2. fordulójában Encsre látogatott az Octopus-M HSE, ahol a Korláti Vikingek ellen folytathatták sikeres szereplésüket – adta hírül a hajdúszoboszlói klub.

A várakozásoknak megfelelően hamar támadásba lendült a rutinos játékosokat is felvonultató szoboszlói alakulat, már a 3. percben sikerült megszerezniük a vezetést. A gólgyártás tovább folytatódott, a játékrész végére Drobina Martin Dominik 3 góljával és a játékos-edző, Szentjobbi Roland, valamint Fekete Gábor duplájával beállt a félidei 0-7-es eredmény.

A második játékrészben hasonló lendülettel folytatta játékát a csapat, további 5 találat született a vendég oldalon Szentjobbi Roland, Fekete Gábor és Szabó Lajos Mátyás jó helyzetkihasználásának eredményeképpen. A hazaiak szépítő találatait Havas János és Kádár Marcell Csaba szerezte, ezzel beállítva a 2-12-es végeredményt.

- Rendkívül motivált a csapat, azt hiszem ezt az eddigi eredmények is nagyon jól mutatják – kezdte mérkőzés utáni értékelését Szentjobbi Roland, a csapat játékos-edzője. – Kissé hiányosan tudtunk elutazni, ennek ellenére már a mérkőzés elejétől kezdve irányítottuk a játékot és a 3. percben meg is szereztük a vezetést, aztán futószalagon jöttek a találatok. Tisztelet illeti az ellenfelünket, hiszen rendkívül sportszerű játékot játszottak. Maximálisan elégedett vagyok a csapat hozzáállásával és a mutatott játékkal. Gratulálok a fiúknak! Még egy lépéssel közelebb kerültünk céljaink eléréséhez – foglalta össze gondolatait Szentjobbi Roland.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában