Kézilabda

2023.10.04. 13:06

Megszakítanák a nyeretlenségi sorozatukat a kézisek

Illés Tamás szerint a Debreceni Egyetem alakulata a legutóbbi meccsén a felesleges rohanás miatt nem tudott nyerni.

Haon.hu

Illés Tamás bízik a sikerben

Forrás: deac.hu

Nincs megállás a férfi kézilabda NB I/B-ben, a hétvégén a hatodik forduló következik. A DEAC a Budai Farkasok otthonában ezúttal pénteken lép pályára, a találkozó 18.30-kor kezdődik. Egyik csapatnak sem sikerült jól a legutóbbi fellépése, mivel Mándi Norbert együttese ugyan a második félidőben már héttel is vezetett a Mezőkövesd ellen, mégis csak egy egységgel gazdagodott, míg a Pest vármegyeiek Szegeden kaptak ki 29–28-ra – írják a DEAC honlapján.

– Annak ellenére, hogy ellenfelünk az előző idényben még az NB I-ben szerepelt, bizakodva várom a találkozót. Az előző héten történtek miatt mindenkiben ég a bizonyítási vágy. Sajnos eddig idegenben nem jött ki a lépés, jó lenne, ha megszakadna a nyeretlenségi sorozatunk. Cegléden gyakorlatilag semmi nem jött össze, míg Békésen az első félidőben bealudtunk, aztán a szünetet követően szépen felzárkóztunk, de ez felemésztette az erőket, így nem sikerült a pontszerzés – nyilatkozta Illés Tamás.

Csalódott volt

A balszélső a múlt héten ihletett formában kézilabdázott, ezt mutatja, hogy a mezőkövesdiek kapuját nyolc alkalommal vette be. Az öröme mégsem lehetett felhőtlen, hiszen a találkozó 26–26-os végeredménnyel zárult. – A döntetlen miatt nagyon csalódott voltam, a saját teljesítményemnek sem tudtam igazán örülni. 

A nagy előnyünk birtokában elkezdtünk kapkodni, ami megbosszulta magát. A hét első edzésén levontuk a tanulságokat, azóta már a következő feladatra összpontosítunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában