Labdarúgás

2023.10.10. 10:35

Megyeri védését, és Domingues gólját is elismerték

Haon.hu

Megyeri Balázs védését a legjobbnak látták

Forrás: NS/T. A.

Fotó: Török Attila

Mint ismert, óriási csatában, 2–0-s hátrányból felállva szerzett pontot múlt vasárnap a DVSC a Ferencváros otthonában (2–2). Amint azt a klub honlapján írják, az M4 Sport az OTP Bank Liga 9. fordulójában a legszebb védésnek választotta Megyeri Balázs egyik fontos hárítását a Ferencváros ellen, azt, amikor Kusnyir Erikről pattant a labda a debreceni kapu felé, míg a harmadik legszebb gólnak nyilvánították Brandon Domingues pontot érő találatát. 

Dominguesnek a csakfoci.hu szerint is ott a helye a 9. kör legjobbjai között, a szélsőt a Nemzeti Sport is beválogatta a forduló csapatába.

Az élvonalbeli bajnokság egy ideig szünetel, hiszen a magyar labdarúgóválogatottra két Európa-bajnoki selejtező vár. A keret tagjai hétfőn találkoztak a telki edzőközpontban, a csoportjában éllovas nemzeti csapat szombaton a Puskás Arénában a rosszabb gólkülönbségével második Szerbiát fogadja, három nappal később pedig a nyeretlenül sereghajtó Litvánia vendégeként lép pályára. Marco Rossi ezúttal nem hívott be debreceni játékost a válogatottba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában