Darts

2023.11.21. 10:56

Szoros csatában győztek a DEAC dartsosai

A cívisvárosiak végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak.

Haon.hu

Újabb nagy eredményt értek el a debreceni sportolók

Forrás: DEAC-archív

Korábban arról már beszámolt a DEAC honlapja, hogy a Hajdú-Bihar vármegyei amatőr csapat dartsbajnokság alapszakaszát 9 klub részvételével bonyolították le idén. A csoportkört a DEAC az első helyen zárta, így az egyenes kieséses döntőnapot is az 1. kiemeltként várta. 

Az elődöntőben azt a Sárréti Sasok csapatát kapta a DEAC, amelyik az alapszakaszban egyedüliként volt képes felülmúlni a debrecenieket. Nagy Richárd csapatkapitány így taktikát váltott, és olyannyira jól sikerült, hogy 9–2-es győzelemmel rögtön a döntőben találták magukat a fiúk. A fináléban az FKF Hajdú Sereg ellen a mérkőzés elején fej-fej mellett haladtak a felek, majd a fordulópont 5–5-ös állásnál érkezett. Vezetést szerzett a DEAC, és azt már nem is engedte ki a kezéből. Nagy Richárd utolsó duplája állította be a 9–6-os végeredményt. A cívisvárosiak így újabb nagyszerű sikert értek el. 

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában