Kézilabda

2023.12.01. 10:07

Az éllovassal találkoznak a debreceni kézisek

Kiss Axel szerint a Debreceni Egyetem alakulata stabil védekezéssel okozhat kellemetlen pillanatokat az élvonalba igyekvő vetélytársnak.

Haon.hu

Kiss Axelék meglepetést szeretnénk okozni

Fotó: DEAC-archív

A hetedik pozíciót birtokló DEAC férfi kézilabdacsapata a szezon eddigi legkeményebb bajnokija előtt áll, hiszen szombaton 17 órától a listavezető Győr otthonában vizitál - áll a klub honlapján. A Rába-partiak ebben az idényben csupán kétszer hullajtottak pontokat: a BKFA-Veszprém csarnokában 24–24-es döntetlent játszottak, míg Mezőkövesden 32–27-re kikaptak.  

Nehéz meccsre számítok, nem véletlenül vezetik a tabellát a győriek. Az sem mellékes, hogy hosszú út vár ránk, ettől függetlenül nem feltartott kézzel lépünk pályára. 

Nagyon kiegyenlített az NB I/B, bármikor történhet meglepetés, ebből kiindulva miért ne sikerülhetne nekünk a pontszerzés?

Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy jó eredményre, elsősorban masszív védekezésre lesz szükség, ha ez összejön, akkor a labdaszerzésekből könnyű gólokat lőhetünk – nyilatkozta Kiss Axel. 

A debreceni csapat jobbszélsője elmondta, hogy a győri együttesből Szabó Ádámmal baráti viszonyt ápol.

 Hozzátette, ezen a héten a közelgő bajnoki miatt nem sokat beszélgettek Szabóval, de a lefújás után biztosan megvitatják a látottakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában