Labdarúgás

2024.03.12. 08:37

Dzsudzsák újabb török kalandja?

A válogatottsági rekorder az előző fordulóban remekül játszott a Paks ellen.

Haon.hu

A kapitány idén is húzóembere a Lokinak

Forrás: Napló-archív

Különleges helyről posztolt a DVSC csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs hétfőn este. A klasszis a Budapesten található török stílusú Rose Budapest nevezetű vendéglátóegység tulajdonosával tett közzé közös képet Instagram-sztoriban. Noha természetesen szó sincs arról, hogy a klublegenda elhagyná a Debrecent, még mindig látszik, sokak kedvence a Loki tízese és szívesen fotózkodnak vele az emberek. 

dzsudzsak-balazs-debrecen-dvsc-labdarugas-loki
Dzsudzsák Balázzsal mindig szívesen fotózkodnak az emberek
Forrás: Dzsudzsák Balázs-Instagram

Az étteremben egyébként nem ő az egyetlen híresség, aki felbukkant már: járt már itt többek között Szoboszlai Dominik is. A Rose Budapest egyike a leghíresebb éttermeknek a fővárosban, sokan csak azért utaznak Budapestre, hogy kipróbálják azt, hátha összefutnak egy-egy sztárral. 

Meghatározó szerepben Dzsudzsák Balázs 

A DVSC válogatottsági-rekordere egyébként megérdemelte az egy estés pihenést, hiszen a Paks elleni rangadón remekül játszott, s többek között gólt is szerzett. Nem rajta múlott, hogy a hazaiak nyomása góllá érett. Az egész szezonban meghatározó szerepet tölt be a Lokiban a tízes számú közönségkedvenc, vélhetően az ő kulcspasszain és találatain is fog múlni a Vasutas helyezése a szezon végén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában