Labdarúgás

2024.05.03. 07:08

DVSC: Lelepleződött Domingues kézügyessége, Manrique pedig bevetette képzelőerejét

Jó hangulatban készült a Loki a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésre. A DVSC a közösségi médiában a rangadó előtt több érdekes videót s megosztott.

Tóth Huba Elemér

A DVSC játékosai: Christian Manrique és Brandon Domingues

Forrás: DVSC / Instagram

A DVSC időről időre rövid, vicces videókat közöl a közösségi médiában. A klub futballistái közül legutóbb Brandon Domingues és Christian Manrique ült le a kamera elé. 

DVSC, Domingues, Manrique
Manrique és Domingues barátsága a pályán is gyakran látszódik, a DVSC-t idén eddig 8 góllal segítették
Forrás: NS-archív

A DVSC játékosai jót nevettek egymáson

Noha a játékban előbbi labdarúgó egy olyan eszközt rajzolt, amellyel a mérkőzéseken mindig találkoznak, utóbbi először egy állatra tippelt. A csapattársak jót nevettek egymáson, a képsorok között még egy francia káromkodás is elhangzott, a végén pedig Manrique megfejtette Domingues alkotását.

Sportszerűen játszanak idén

Manrique tavaly 20 NB I.-es találkozón 6 sárga és egy piros lapot kapott a játékvezetőktől. 

A spanyol légiós idén már jóval sportszerűbben futballozott, hiszen eddig 22 bajnoki mérkőzésen mindössze egy sárga kártyát mutattak fel számára. Az előző év nyárán Debrecenbe igazoló Dominguest eddig 23 élvonalbeli összecsapáson 3 alkalommal figyelmeztették.

Manrique eddig két gólt lőtt, Domingues pedig hatszor talált az ellenfelek hálójába.

A Ferencváros következik

Mint az egy másik videóban látható, a Loki futballistái jó hangulatban készültek a vasárnap 18.30-tól kezdődő Ferencváros elleni, idegenbeli meccsre. A Fradi már tét nélkül játszhat, hiszen már matematikailag biztossá vált a zöld-fehérek elsősége, míg a cívisvárosiak a bajnoki hajrában azért küzdhetnek, hogy nemzetközi kupaindulást érő helyen végezzenek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában