Kézilabda

2024.05.19. 12:53

Hajdúszoboszló: Döntetlen a kézirangadón

A HSE kézilabdázói nagy küzdelemben játszottak ikszet. A Hajdúszoboszló így az utolsó fordulóban is fontos rangadót vív.

Haon.hu

A Hajdúszoboszló parázs meccsen játszott döntetlent

Forrás: Tóth Imre

Szombat este hamisítatlan felsőházi rangadóra került sor a hajdúszoboszlói Városi Sportházban, ahol a 3. helyezett OPUS TIGÁZ Hajdúszoboszló és a tabellán egy hellyel előtte álló Salgótarján gárdája csapott össze. A meccsre kilátogatott Hajdúszoboszló polgármestere is, aki a hazai csapat törzsszurkolójának számít. Czeglédi Gyula elmondta, hogy nagy küzdelmet és hazai győzelmet vár. A megszokott telt ház előtt lejátszott mérkőzés előtt és a szünetben látványos néptáncbemutatóra, valamint hip-hop előadásra került sor. Jótékonysági célt is szolgáltak a szervezők. A meccsre kilátogató szurkolóknak lehetősége nyílt pénzbeli adománnyal támogatni a hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő Éltes Mátyás Általános Iskolát. 

A hihetetlen izgalmakat tartogató mérkőzés végül 29–29-es döntetlennel zárult, így a bronzérem sorsa az utolsó fordulóban dől el. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában