Labdarúgás

2024.06.27. 07:00

Bárány Donát: Motiváltan várjuk a kezdést, keményen beleállunk a munkába

A DVSC már javában készül a következő szezonra. Az együttes csatára, Bárány Donát remek szezont produkálna.

Orosz Krisztofer

Bárány Donát meghálálná a szurkolók szeretetét

Forrás: Napló-archív

A debreceni labdarúgók már múlt héten elkezdték a felkészülést. A tavalyi szezonban ötödik helyezett gárda biztosan a jobb helyezés elérése érdekében kezdte el az alapozást. A DVSC csatára, Bárány Donát abszolút alapembernek számított az előző kiírásban, s céljai között biztosan egy hasonló szereplés betöltése szerepel, továbbá eddig úgy néz ki, ismét ő lehet az első opció Szrdjan Blagojevics kezdőjében. 

Bárány Donát, DVSC, Loki, Debrecen
Bárány Donát motiváltan várja a szezonkezdetet
Forrás: Napló-archív

Bárány Donát motivált 

Andrija Majdevac a héten távozott a Lokitól, így azt még egyelőre nem tudni, kap-e posztriválist Bárány, de az biztos, lehet számítani Dodóra. A DVSC saját nevelésű csatára motiváltan kezdte el az alapozást, célja pedig nem is lehet más, mint a kezdőbe kerülés. – A játékosok többsége azt vallja, mindig jó elkezdeni egy felkészülést, találkozni újra a társakkal. Igazából másfél hét pihenőnk volt, utána már el is kezdtük az egyéni tréningeket. 

Érdekes, mert egy applikáción keresztül nézik az edzők, megcsináltuk-e a futást, persze senki sem csalná el.

Ennek köszönhetően kiváló állapotban kezdtük az edzéseket. Kicsit átalakult a keretünk is, de az új játékosok is remekül illeszkednek az öltözőbe. Egy példát említve, biztos vagyok benne, hogy Batik Bence nagy erőssége lesz a DVSC-nek – fogalmazott. 

Előrébb lépnének 

Az előző kiírásban sok dolog nehezítette a gárda és Szrdjan Blagojevics vezetőedző dolgát. Korai lenne még következtetéseket levonni, vajon hanyadik lehet a DVSC, ugyanakkor célkitűzéseknek kell lenniük a mindennapi munkához. A Vasutas egyébként hamarosan Ausztriában fog edzőtáborozni. Bárány Donát portálunknak úgy fogalmazott, egy több hetes külföldi „kiruccanás” mindig nagy segítség lehet az egész szezonra nézve. – Általánosan kijelenthető, mindig igyekszünk az előzőnél jobb szezonokat produkálni. 

Konkrétan így nem ültünk le, és beszéltük meg, mit kellene elérni. Egyelőre nincs is itt az ideje, hiszen rengeteg munka áll még előttünk.

Az edzőtábor is biztosan a hasznunkat fogja szolgálni – mondta. 

A válogatott teljesítményét is értékeli 

A magyar labdarúgó-válogatott a harmadik helyen végzett csoportjában, amely még elégnek bizonyulhat az egyenes kieséses szakasz eléréséhez. A Loki támadója elmondta, az összes magyar meccset nézte, és kiemelte: a srácok hatalmas küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot. – A svájciak elleni első félidő nem sikerült a legjobbra, de a fordulást követően odatették magukat a fiúk. A második találkozón a németek ellen úgy érzem, mindenki beleállt a meccsbe, nagyon jól néztünk ki. A meccseket mindig máshol néztem, nincs fixen kijelölt helyünk. 

A skótok legyőzése pedig teljes katarzis volt, szerintem millióan ordítottak a televíziók előtt országszerte. Fantasztikus volt átélni, hogy a 100. percben nyerünk meg egy létfontosságú mérkőzést. Varga Barni sajnos megsérült, innen is mielőbbi jobbulást kívánok neki

 – nyilatkozta a hajdúsági közönségkedvenc. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában