Labdarúgás

2024.06.08. 14:17

IX. Komáromi Gábor Emléktorna: Idén is rengetegen megemlékeztek a vezérszurkolóról

A debreceni szurkolók az országszerte elismert vezérszurkoló előtt tisztelegtek. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, rengeteg emléket meséltek egymásnak a drukkerek a IX. Komáromi Gábor Emléktorna mérkőzései közben.

Orosz Krisztofer

A debreceni szurkolók méltóképp emlékeztek meg Komáromi Gáborról

Forrás: Czinege Melinda

Immár kilenc éve, hogy nincs közöttünk Komáromi Gábor, az Ultras Debrecen vezérszurkolója. A debreceni szurkolók, barátok ilyenkor egy labdarúgó tornát szoktak szervezni – IX. Komáromi Gábor Emléktorna –, amelyre még a határon túlról is szoktak érkezni. 

IX. Komáromi Gábor Emléktorna, Ábrók Zsolt, Kézilabda, Debrecen
IX. Komáromi Gábor Emléktorna: Ábrók Zsolt és Köstner Vilmos is megemlékeztek a legendás szurkolóról
Forrás: Czinege Melinda

IX. Komáromi Gábor Emléktorna: Rengetegen voltak a megemlékezésen

Az eseményt megelőzően a megemlékezésé volt a főszerep a Hódos Imre Sportcsarnok előtt, ahol a tornán résztvevő csapatok tagjai kegyeletüket rótták le a tragikusan életét vesztő vezérszurkoló emlékhelyénél. Megható pillanatok voltak ezek, sokak szeméből a könny is kicsordult. Az eseményen jelen volt többek között Ike Thierry Zaengel, Hayk Hovakimyan és Makray Balázs is a DVSC nevében. Makray Balázs is megemlékezett Komáromi Gáborról. – Ő egy nagyon érzelmes és intelligens srác volt, akivel bármiről el lehetett beszélgetni. 

Amikor a tábor vezére volt sokat tett hozzá, hogy ti legyetek a 12. játékosok

 – mondta. 

A DVSC Schaeffler képviseletében Ábrók Zsolt és Köstner Vilmos koszorúzta meg az emlékhelyet, s Ábrók Zsolt is szólt néhány szót Komáromi Gáborról. – Amikor először kint voltam egyből őt hívtam fel, egyből azt mondta „gyere, itt vagyok a székházban!”, nagyon segítőkész volt. 

Emellett őszinte ember volt, sajnálom, hogy az idei csodás BL-szereplésünket már nem láthatta

 – fogalmazott. 

A megemlékezést követően a kispályás labdarúgó-torna vette kezdetét a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán, amelyen többek között a Loki Öregfiúk csapata is pályára lépett. 


 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában