Labdarúgás

2024.07.17. 20:37

A DVSC is elköszönt Bódi Ádámtól

A klub reméli, lesz még alkalmuk együtt dolgozni. Bódi Ádám pályafutásához további sok sikert kívántak szerda esti posztjukban.

Haon.hu

A Kolorcity Kazincbarcika igazolta le kedden Bódi Ádámot, miután a játékos szerződése lejárt a Lokiban. A DVSC egyik ikonikus játékosa távozott ezzel, és bár sejthető volt Bódi klubváltása – főleg úgy, hogy el sem utazott a csapattal az ausztriai edzőtáborba –, a drukkerek kiálltak mellette, külön kampánnyal marasztalták volna Debrecenben az egyszeres válogatott középpályást.

Bódi Ádám a Kazincbarcikához írt alá
Bódi Ádám a Kazincbarcikához írt alá
Forrás: Nemzeti Sport-archív

DVSC: Bódi Ádám beírta magát a klub történetébe

Az átigazolást a borsodiak jelentették be, a DVSC szerda este Facebook-oldalán mondott köszönetet Bódi szolgálataiért.

Bódi Ádám szerződése június 30-án lejárt a DVSC-nél. A felek kapcsolatban maradtak, azonban végül nem született megegyezés, Bódi Ádám az NB II-es Kazincbarcikában folytatja pályafutását. A játékos több mint 300 mérkőzést játszott a Lokiban, több mint félszáz gólt rúgott, beírta magát a klub történetébe. Bódi Ádámnak köszönjük a DVSC-ért tett szolgálatait, és sok sikert kívánunk további pályafutásához! Reméljük, hogy lesz még alkalmunk a közös munkára a későbbiekben!

– írták a posztban.

Bódi Ádám a DVSC saját nevelésű játékosa, egy rövid fehérvári kitérőt leszámítva végig Debrecenben futballozott. Háromszoros magyar bajnok, háromszoros kupagyőztes, kétszeres Szuperkupa-győztes, egyszeres Ligakupa-győztes, bajnoki bronzérmes és végül, de nem utolsósorban a 2019-es esztendő Zilahi-díjasa.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában