Futsal

2024.07.25. 10:53

Rangadókkal kezdi új idényét a DEAC futsalcsapata

Nehéz meccsek várnak a bajnokság elején a Debreceni Egyetem alakulatára, amely az újonc TFSE után a Veszprémmel és a Berettyóújfaluval is megmérkőzik.

Haon.hu

A Debreceni Egyetem futsalcsapata hamarosan ismét tétmeccseket játszhat

Forrás: DEAC-archív

Kevesebb mint egy hónap múlva megkezdődik az új idény a férfi futsal NB I.-ben, írta a deac.hu. Az MLSZ elkészítette a bajnokság sorsolását, a Debreceni Egyetem alakulata az első fordulóban az újonc TFSE-t látja vendégül. A szövetség adatbankja szerint a mérkőzést augusztus 12-én rendezhetik meg, de ez még nem vehető készpénznek, mivel zajlanak az egyeztetések a kezdési időpontról. 

Egyébként a debreceni együttes “belehúzott”, mivel a TFSE elleni meccs után veszprémi és berettyóújfalui túra jön. A negyedik játéknapon Tihanyi Csaba tanítványai a címvédő Haladást fogadják, az ötödik körben pedig Kecskeméten vizitálnak. 

A bajnokság lebonyolításáról

A mezőnyt ezúttal is tizenkét gárda alkotja, ebben a szezonban a DEAC mellett a Nyíregyháza, az Aramis, a Nyírbátor, a Veszprém, a Haladás, a Magyar Futsal Akadémia, a Berettyóújfalu, a Kecskemét, a TFSE, az UFC Futsal és az Újpest bizonyíthat az élvonalban. 

A huszonkét fordulóból álló alapszakaszt követően az első hat helyezett a felsőházba jut, míg a többi alakulat az alsóházban folytatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában