Szép teljesítmény!

2024.07.12. 07:10

Taroltak a DEAC mazsorettesei az eb-n

A Debreceni Egyetem sportolói hatalmas sikerrel zárták a versenyt, ahol többször is dobogóra tudtak állni.

Haon.hu

Éremesővel tértek haza a DEAC mazsorettesei a kontinensviadalról

Forrás: deac.hu

A Debreceni Egyetemi Atlétikai Club (DEAC) mazsorettsportcsapata hazatért az Európa-bajnokságról, ahol háromszor is a dobogóra állhatott – adta hírül a deac.hu. Mint írják, immár tizenkilencedik alkalommal rendezték meg az MWF Mazsorettsport Európa-bajnokságot, amelynek idén a csehországi Liberec városa adott otthont.

Éremesővel tértek haza a DEAC mazsorettesei a kontinensviadalról
Éremesővel tértek haza a DEAC mazsorettesei a kontinensviadalról
Forrás: deac.hu

A DEAC csapata 15 kategóriában kvalifikálta magát

A négy napon át tartó megmérettetésen 14 országból 140 csapat és 4200 versenyző vett részt. A DEAC-nak az áprilisi országos bajnokságon 15 kategóriában sikerült kvalifikálnia magát a kontinensviadalra.

Bejegyzésükből kiderül, Bat Solo Senior számban Beke Enikő ötödik helyen végzett maga mögé utasítva tizenkét versenyzőt, valamint a Beke Enikő, Pallás Mónika és Simkovics Viktória alkotta trió, iletve a Mini Mace Senior kategóriában a héttagú csapat a dobogó harmadik fokára állhatott, míg Bartha Panna és Kálmánchelyi Gréta duóban negyedik lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában