Labdarúgás

2024.07.29. 14:00

Sándor Tamás: Nem is volt olyan vészes 37 fokban játszani

A DEAC csapatkapitánya döntötte el a szezonnyitó meccset. Sándor Tamás azt is elárulta, hogyan szokta elvégezni tizenegyeseit.

Haon.hu

Sándor Tamás higgadtan értékesítette a büntetőjét

Forrás: DEAC-archív

Győzelemmel kezdte a 2024/2025-ös szezont az NB III.-ban a DEAC labdarúgócsapata. Az egyetemisták a Sényőt fogadták vasárnap délután, és Sándor Tamás tizenegyesből szerzett találatával itthon tartották a három pontot – írta a deac.hu. – Az esetek 70 százalékában előre eldöntöm, hová rúgom a labdát a büntetőknél – nyilatkozta a csapatkapitány. – Ezúttal hamarabb elindult a kapus az egyik sarok irányába, ezért valamivel könnyebb dolgom volt elpasszolni a labdát az ellenkező oldalra, noha visszavetődött. Úgy vélem, már nem érhetett oda a hálóőr – mondta Sándor Tamás. 

Sándor Tamás szerint végig koncentráltak 

A játékos így értékelte a kánikulában lejátszott mérkőzést. – Az idény első meccse mindig nehezebb a csapatok számára. Ami a hőséget illeti, a múlt héten, az Európai Egyetemi Játékokon már megtapasztalhattuk, milyen 40 fokos forróságban futballozni, ahhoz képest a mostani 37 fok nem is volt olyan vészes.

 Kicsit álmosan kezdtünk, a fordulópontot az jelentette, hogy Tóth Dániel kivédte a sényői tizenegyest, azután már nekünk volt több kisebb és nagyobb helyzetünk. Hamarabb is eldönthettük volna a három pont sorsát, ez sajnos nem sikerült, ezért végig koncentrálnunk kellett, nehogy egy pontrúgásból vagy egy távoli lövésből esetleg betaláljon az ellenfél.

A lényeg, hogy sikerrel rajtoltunk a bajnokságban – mondta. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában