Indulhat a bajnokság!

2024.07.27. 21:42

Magabiztos győzelmet aratott a DVSC az utolsó edzőmeccsén

A Loki jövő hét pénteken Győrben kezdi meg a bajnoki szereplését. Az FTC elleni első fordulós mérkőzés decemberre halasztása miatt vívott ma csupán edzőmeccset a klub.

Haon.hu

Meggyőző gólkülönbséggel kerekedett felül a karcagiakon a DVSC csapata

Forrás: dvsc.hu

Lejátszotta szombaton utolsó nyári felkészülési mérkőzését a DVSC – olvasható a klub honlapján. Az NB III-as Karcag és Szrjdan Blagojevics mester fiai Pallagon feszültek egymásnak, a találkozó végül a piros-fehér alakulat magabiztos győzelmével zárult.

Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője
Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője
Forrás: dvsc.hu

Mint írják, a felkészülési találkozó első félidejében a csapat több taktikai elemet is gyakorolt, szép támadásokat mutatott be, a 6. percben Ferenczi János be is talált Dzsudzsák Balázs passza után. A 29. minutumban Bárány Donátot buktatták a 16-oson belül, csapatkapitányunk 11-ese után a labda a felső lécről vágódott ki, így a szünetig csak egy gól esett. A második játékrész elején Bárány Donát átadásából Brandon Domingues duplázta meg az előnyt, majd maga Bárány Donát talált be Dzsudzsák Balázs passzát gólra váltva. Bő félóra után jöttek a cserék, a karcagiak pedig a végén szépítettek. 

Felkészülési mérkőzés

DVSC-Karcag (NB III.) 3-1 (1-0).

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Lagator (Dreskovic, 65.), Pellumbi, Ferenczi – Ojediran (Kocsis, 65.), Szűcs T. (Djurasek, 73., Polozhyi, 77.) – Vajda, Dzsudzsák (Szuhodovszki, 65.), Domingues (Shaghoyan, 65.) – Bárány (Szécsi, 73.). Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Ferenczi (6.), Domingues (48.), Bárány (55.), illetve Sági (81.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában