TikTok challange

2024.07.30. 11:00

Mit tippelsz, Megyeri Balázs melyik játékostársával utazna Ibizára?

A kapusnak a videóban döntenie kellett. Kiderült az is, hogy a DVSC-ből kivel csináltatna közös tetoválást.

Tóth Huba Elemér

Megyeri Balázs védéseire a 2024/2025-ös szezonban is szüksége lesz a debrecenieknek

Forrás: DVSC/Facebook

Megyeri Balázs egy újabb videóban tűnt fel a DVSC hivatalos TikTok-oldalán. A kapusról egy hete azt tudhatták meg a Loki-szurkolók, hogy melyik kávétípust preferálja leginkább, ezúttal pedig a „Te melyik csapattársaddal…?” játékban vett részt.

DVSC, Megyeri Balázs
A DVSC kapusa, Megyeri Balázs jó formában vág neki az új idénynek
Forrás: DVSC/Facebook

A DVSC kapusának választania kellett

Megyeri Balázs az eddigi tetoválásai mellé akár Szécsi Márkkal közösen is szívesen magára varratna valamit. Azt is megtudhattuk, hogy a Lokomotív 16-osa jobban megbízik a saját főzőtudományában, mint a poszttársaiéban. A piros-fehérek első számú hálóőre Ibizára Dzsudzsák Balázzsal utazna, a csapat két „divatdiktátorától” – Thor Úlfarssontól és Kocsis Dominiktól – pedig inkább nem kérne öltözködéssel kapcsolatos tanácsot.

A debreceni labdarúgók számára véget ért a felkészülési időszak, pénteken már Győrben lépnek pályára az NB I.-ben. A szurkolók előtte találkozhatnak akár Megyeri Balázzsal is, hiszen a klub szerdán 17 órától ankétot rendez a Nagyerdei Víztoronyban.

@dvsc_official Ti melyik játékossal mennétek legszívesebben nyaralni? ⛱️ #DVSC #HajraLoki ♬ eredeti hang - Debreceni VSC

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában