Kézilabda

2024.07.25. 09:34

Ismét összecsap a Viperssel a DVSC Schaeffler!

Rangos felkészülési tornát rendeznek Debrecenben augusztus 22. és 24. között. Az I. Kermann IT Nemzetközi Kézilabda Tornán a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansand és a magyar bajnok és kupagyőztes Ferencváros lesz a DVSC Schaeffler ellenfele.

Haon.hu

Neves és erős ellenfelekkel csaphat össze a DVSC Schaeffler az I. Kermann IT Nemzetközi Kézilabda Tornán, olvasható a debreceni klub honlapján. 

Erős ellenfelekkel találkozik a DVSC Schaeffler

A Lokinak a Vipers Kristiansand csapatával kapcsolatban még egészen friss emlékeik vannak, hiszen a Bajnokok Ligája elmúlt kiírásának nyolcaddöntőjében emlékezetes párharcot vívtak a norvégokkal. A lokisták a hazai egygólos vereség után idegenben döntetlent játszottak, így csak minimális különbséggel maradtak alul a háromszoros Bajnokok Ligája-győztessel szemben. Bár a kisebb anyagi gondokkal küszködő klub nemrégiben eladta legjobb játékosát, az orosz Vjahirjevát, így is jelentős játékerőt képvisel. Mint arról írnak, a másik résztvevő, az FTC-Rail Cargo Hungária pedig megerősödött a Lara Glauser, Orlane Kanor, Valerija Maslova, Darija Dmitrieva négyessel. 

A nemzetközi torna három napig tart, egyéb részletekről a dvsckezilabda.hu honlapján tájékozódhatnak.

I. Kermann IT Nemzetközi Kézilabda Torna

2024.08.22. 18.00 
DVSC SCHAEFFLER – FTC-Rail Cargo Hungária

2024.08.23. 18.30 
FTC-Rail Cargo Hungária – Vipers Kristiansand

2024.08.24. 18.00
DVSC SCHAEFFLER – Vipers Kristiansand

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában