Labdarúgás

2024.07.04. 18:51

Folytatódik az együttműködés, Dzsudzsák Balázsék vadonatúj járgányokat kaptak – fotókkal, videóval!

Makray Balázs kiemelte, hogy a mobilitás és környezettudatosság a Lokinál is nagyon fontos. A Road Service Kft.-DVSC együttműködés azért is fontos, mert példát mutathatnak a lakosoknak.

Tóth Huba Elemér

Dzsudzsák Balázsék az együttműködésnek köszönhetően új járműveket használhatnak

Fotó: Molnár Péter

A Debreceni VSC labdarúgói már harmadik hete javában készülnek a következő idényre, emellett a klubnál a háttérben is folyamatosan zajlik az alapos, célratörő munka. Tavaly együttműködési megállapodást kötött a hivatalos Toyota és a Lexus márkakereskedőként elismert Road Service Kft. és a DVSC, amely társulás további egy évig folytatódik – jelentették be csütörtökön a Nagyerdei Stadion előtti VIP parkolóban.

Folytatódik a DVSC és a Lexus együttműködése
Folytatódik a DVSC és a Lexus együttműködése
Forrás: Molnár Péter

A sajtótájékoztatón beszédet mondott Makray Balázs, a DVSC cégvezetője, Illés-Tóth Anita, a Lexus márkavezetője, László Richárd, a Toyota magyarországi igazgatója, valamint Kárpáti László, a Lexus márkaigazgatója. Természetesen a Loki labdarúgói is jelen voltak, Dzsudzsák Balázs személyesen érkezett Lexus gépjárműjével a helyszínre, de később Megyeri Balázs, Dusan Lagator, Batik Bence és Naoaki Senaga is kipróbálhatja majd a gyönyörű, modern autókat.

A mobilitás és környezettudatosság a DVSC-nél is fontos

Először Makray Balázs ragadta kézhez a mikrofont. A cégvezető megköszönte a partnernek a virágozó együttműködést, kiemelte, hogy a klub komoly segítséget kap, amit igyekszik viszonyozni. – Minden út Debrecenbe vezet. Japánból, Görögországból, Szerbiából, sőt, még Felcsútról és Karcagról is érkeznek hozzánk játékosok, az ország-világ szeme előtt vagyunk. Örömteli, hogy a világ legnagyobb és legzöldebb autógyártójával további egy évig folytatjuk a közös munkát. Egy sportklub sikerességéhez kellenek olyan partnerek is, akik megbízhatóak környezettudatosak és nem mellesleg gyorsak. Bizakodással állok a jövő felé, bízom benne, hogy az üzenetünket el tudjuk juttatni a város és további régiók lakosság számára is. A mobilitás és környezettudatosság a DVSC-nél is nagyon fontos, igyekszünk meghálálni a támogatást, remélem, jövőre is ilyen körökben találkozunk majd – fogalmazott Makray Balázs, aki hozzátette azt is, hogyha például Zalaegerszegre utazik a csapat, az autók a dolgozók számára is megkönnyítik az utazást.

Sok program, remek lehetőség Debrecenben

Illés-Tóth Anita visszaemlékezett, hogy egy éve a dolgozókkal közösen egy húsz éve tervezett álmuk vált valóra. A cégnél mindig is szerették a sportot, az pedig, hogy a Lokival közösen dolgozhatnak, hab a tortán. – Az elmúlt egy esztendőben szerencsére sok közös rendezvényünk volt, az egyik legkülönlegesebb a Lexus rajzversenye volt. Csodálatos élményeket szereztünk, nagyon hálásak vagyunk, a folytatásban ezek az események továbbra is folytatódnak – emelte ki a Lexus márkavezetője. 

Ezt követően bejelentették, hogy a Toyota és Lexus márkájú gépjárműveket forgalmazó Road Service Kft. a következő egy évben 19 plug-in hibrid járművel – 7 Lexus és 12 Toyota autóval – járul majd hozzá az együttes közlekedéséhez. 

Folytatódik a DVSC-Lexus együttműködés

László Richárd arról ejtett szót, hogy utoljára a magyar-izraeli meccsen volt jelen a Nagyerdei Stadionban, de korábban persze sokszor már megfordult a Debreceni VSC meccsén is. – Örömteli, hogy helyi márkakereskedésünk az ország egyik legrégebbi múltra visszatekintő futballklubjának segítségére válhat. Büszkén állunk minden kezdeményezés mellé, a sport támogatása kiemelt fontosságú. A párizsi olimpián a Toyota globális partner és magyar csapat támogatója is. Nagyon szép és a legfontosabb, hogy megbízható, modern technológiájú gépjárműveket adhatunk át. A sport és a környezettudatosság együtt jár. Egy-egy ilyen együttműködés által is értük el, hogy immáron  második éve vagyunk piacvezetők az országban. További sok sikert kívánok a DVSC csapatának! - mondta a Toyota magyarországi igazgatója. 

A Loki labdarúgóinak sikeréhez járulnak hozzá

Kárpáti László azt hangsúlyozta, hogy Debrecenben született, tizennyolc évig a városban is élt, a szíve pedig mindig a Lokiért fog dobogni, hiszen a bátyja a felnőtt csapatban is játszott. – A Lexus a világ leginnovatívabb és legzöldebb prémiummárkája. Remélem, hogy ezek a szurpe autók hozzájárulnak a sikerhez – emelte ki a Lexus márkaigazgatója. 

A sajtóesemény azzal zárult, hogy a játékosok az autókba beszálltak, Dzsudzsák Balázs pedig a helyszínen a partnerekkel a személyes tapasztalatait is megosztotta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában