Labdarúgás

2024.08.23. 13:28

Hajdú-bihari derbi jön hétvégén a Magyar Kupában

A Monostorpályival csap össze szombaton a Debreceni Egyetem focicsapata. A DEAC-os Herczku Alex úgy véli, lelkes és jó csapat lesz az ellenfelük a MOL Magyar Kupában.

Haon.hu

Az előttünk álló hétvégén nem az NB III. Északkeleti csoportjában, hanem a Magyar Kupa 2. fordulójában lesz jelenése a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatának. A fekete-fehérek a megyei első osztályú Monostorpályi otthonába látogatnak, a találkozót szombaton 16 óra 30 perckor rendezik. A két csapat egy éve is összecsapott a sorozatban, akkor a DEAC 2–0-ra nyert, az egyik gólt a belső védő, Herczku Alex szerezte, emlékeztet a debreceniek honlapja.

Herczku Alex, a DEAC játékosa mondta el várakozásait a Monostorpályi elleni kupameccs előtt
Herczku Alex, a DEAC játékosa mondta el várakozásait a Monostorpályi elleni kupameccs előtt
Forrás: deac.hu

– Személy szerint nekem ez a harmadik találkozásom lesz velük az utóbbi időben, hiszen a Nyíregyháza labdarúgójaként is játszottam ellenük a kupában, ezért kijelenthetem, ismerem az ellenfelet – nyilatkozta a deac.hu-nak a játékos. – Harcos, jó csapattal találkozunk majd, akik lelkesek, erősek lesznek, különösen hazai pályán. Biztos, hogy meg kell küzdenünk a továbbjutásért, és teljes erőbedobással kell harcolnunk majd. Bízom benne, hogy a minőségbeli különbség ki fog jönni. Úgy vélem, fizikálisan jobbak vagyunk, az sem kizárt, hogy az utolsó 15-20 percre marad a döntés. A lényeg, hogy továbbmenjünk a következő körbe – fogalmazott Herczku.

MOL Magyar Kupa 2. forduló

Monostorpályi SE–DEAC

szombat 16.30, Monostorpályi, Vágó András Sporttelep.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában