Kézilabda

2024.08.14. 17:38

Kiderült mikor csatlakoznak a csapathoz az olimpián járt kézisek

Hamarosan minden egészséges játékos a fedélzeten lesz. Felkészülése tornát rendez a DVSC Schaeffler a héten.

Haon.hu

A képen balról Füzi-Tóvizi Petra, Tamara Haggerty és Kristin Thorleifsdóttir, a DVSC Schaeffler olimpikonjai

Forrás: DVSC Schaeffler-archív

A DVSC Schaeffler kézilabda együttesének 2024/25-ös keretéből a magyar, a holland és a svéd válogatottban is szerepelt egy-egy játékos, ráadásul mindhárman fontos szerepet játszottak az olimpiai tornán. Csapataik egymást szorosan követve végeztek: Kristin Thorleifsdóttir a svédekkel a negyedik, Tamara Haggerty a hollandokkal ötödik, míg Füzi-Tóvizi Petra és a magyar válogatott a hatodik helyen zárt.

A DVSC olimpikonjai rövid pihenőt kaptak az ötkarikás játékok után. Hétfőn csatlakoznak a Vasutas keretéhez, és jövő pénteken és szombaton rendezendő I. Kermann IT Kupán már pályára is lépnek. A Loki magyar válogatott beállója már Debrecenben van, kedden találkozott is a társakkal, majd egyéni edzésmunkát végzett. Kristin Thorleifsdóttir pénteken, Tamara Haggerty szombaton érkezik a városba – számolt be a gárda honlapja.

A tornára napijegyet lehet vásárolni, mellyel mind a két mérkőzést meg lehet tekinteni. A bérletesek ingyen tekinthetik meg a torna mérkőzéseit. Az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni! A jegyeket elővételben ide kattintva lehet megvásárolni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában