Labdarúgás

2024.08.26. 19:01

Ősi rangadóra készülhet a DVSC a Magyar Kupában!

A Loki Békéscsabára látogat majd szeptember 14-én.Az is kiderült, hogy a Magyar Kupa 3. fordulójában a DEAC a BVSC-t fogadja.

Tóth Huba Elemér

A DVSC szurkolói parázs csatára készülhetnek

Forrás: Napló-archív

A MOL Magyar Kupa 2024/2025-ös kiírásának első körében összesen 172 csapat állt rajthoz, de az NB I.-es és NB II.-es klubok az első két fordulóból kimaradtak, így 36 együttes maradt a küzdelmekben. A harmadik körben csatlakozik hozzájuk az első osztály tizenkét-, illetve a másodosztály tizenhat csapata, írta a sorozat hivatalos honlapja.

Magyar Kupa
Dusan Lagatorék a Békéscsaba ellen játszhatnak a Magyar Kupa 3. fordulójában
Forrás: DVSC/Facebook

Békéscsaba-DVSC meccset rendeznek

Hétfőn este az M4 sport stúdiójában a korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre közreműködésével kisorsolták a Magyar Kupa 3. fordulójának párosításait. A DVSC az NB II.-es Békéscsaba ellen játszik a legjobb 32 közé jutásért idegenben, a hivatalos játéknap szeptember 14, olvasható a Loki honlapján. A felek közötti derbiknek nagy hagyományai vannak a két klub történetében a labdarúgók és a kézilabdázók között is, hiszen a két szurkolótábor nem ápol egymással felhőtlen kapcsolatot. Bizonyára majd ezúttal is nagy szurkolói párbajokra lehet számítani.

A hajdúságiak legutóbb 2021 áprilisában utaztak a lilák otthonába, az NB II.-es összecsapás 4–4-es eredménnyel zárult. Ha a csapatok ezúttal is döntetlent játszanának egymással, 2x15 perces hosszabbítás (majd esetleg büntetőpárbaj) jönne, mivel a sorozatban a továbbjutás egy meccsen dől el.

A DEAC a BVSC-vel találkozik a Magyar Kupa 3. körében

A Lőrinci VSC-n és a Monostorpályin túljutó, NB III.-as DEAC a másodosztályú BVSC-Zuglót fogadja majd szeptember 14 vagy 15-én. Az összecsapás azért lesz pikáns, ugyanis a fővárosiakat több debreceni játékos is kölcsönben erősíti. 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában